Wij werken samen met dynamische en vooruitstrevende onafhankelijke hotels en geloven in de uniciteit van elk hotel.

onze partners

klanten succesverhalen

hotel v

“Toen Hotel V twee jaar geleden zijn Revenue Manager zag vertrekken, is Revenue Guru ingestapt en heeft het gehele revenue management voor de drie hotels adequaat overgenomen. Zowel op de toenmalige ‘one-way connection’ op IDPMS zonder RMS systeem als later op een volledig geïntegreerde interface op Mews i.c.m. Flyr (voormalig Pace) hebben ze mooie resultaten neergezet. Alle record kameromzetten t.o.v. de topjaren 2018/2019 zijn verbroken. Niet alleen in vergelijking met onze eigen toenmalige omzet doen we het nu vele malen beter, maar ook afgezet tegen onze competitors weergegeven in de RGI score. Daarnaast heeft Revenue Guru ons geholpen in de overgang van IDPMS naar Mews, van Cubilis naar Siteminder en in de opzet van de rapportages die we momenteel gebruiken. We kunnen ieder hotel aanraden om het revenue management uit te besteden aan Ric, Arthur en het inmiddels sterk gegroeide team!”

Daniel Diecken – General Manager

the unbound

“We werken bij The Unbound al 2 jaar met veel plezier samen met Revenue Guru. Na onze opening hebben we het revenue management zelf uitgevoerd tot Ric en Arthur van RG ons benaderde.
Ze helpen ons niet alleen in het revenue management maar denken gelijk mee in het commercieel management; de balans tussen ADR en bezetting, prijs- en promotie strategieën, boekingsvoorwaarden, groepsaanvragen, rate set up, corporate rates, gebruik van de juiste foto’s, het inrichten van de kamerstructuur, partnerships en contracten. Met RG hebben we een echte sparringpartner gevonden die ons helpt de organisatie naar het volgende niveau te tillen.  Ondanks ze hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor de kameromzet, kijken ze veel verder met ons mee naar alle andere omzetgroepen. Denk aan de F&B waarde van groepsaanvragen of M&E omzet.
We hebben onze resultaten zien groeien van 55% bezetting, naar 74%, naar 80% met een ADR van 207 euro. Daarbij hebben ze een (logies) omzetgroei gerealiseerd van 13%.
Naast onze maandelijkse besprekingen ontvangen we elke dag een uitgebreid management overzicht met alle KPI’s overzichtelijk in grafieken en een beknopte toelichting van de resultaten. Zo krijgen we het ook te horen wanneer er mooie kansen zijn om boekingen weg te halen bij de OTA’s.
Met deze samenwerking hebben we meerdere professionals klaarstaan die ons helpen met ons revenu management, terwijl de kosten nog steeds lager zijn dan een medewerker in loondienst te hebben hiervoor. Daarnaast hoeven we ons geen zorgen te maken over ziekte, vakantie uren of omloop in personeel.
Revenue Guru onderscheidt zich door hun professionele aanpak, betrokkenheid en het persoonlijk contact. We zijn ontzettend blij met de samenwerking die echt onderdeel is geworden van onze organisatie.”

Lisette Landman - General Manager

Doppenberg collection

“Wij werken sinds 2021 samen met Revenue Guru en zijn daar erg tevreden over. Ze ontzorgen ons op het gebied van Revenue Management en hebben ons tevens begeleid met een PMS switch naar Mews. Die overstap is erg soepel verlopen en we zijn erg blij dat we die overstap hebben gemaakt. Daarnaast is de kameromzet een stuk hoger uitgevallen dan de meest optimistische budgetten die we hadden gemaakt. Zandvoort is een erg grillige markt waarbij het weer een grote invloed heeft op de vraag naar hotelkamers. De Guru's spelen daar adequaat op in met dynamisch prijsbeleid waarbij we naast een hoge bezetting ook flinke stijging hebben in de gemiddelde kamerprijs.”

Yorrick Puts - Eigenaar

Cityden

“ ”

Name - Position for Cityden

unlock your
revenue potential