WAT WE DOen

We bieden verschillende diensten om het potentieel te maximaliseren en de omzet van onze klanten te verhogen. Dit gebeurt door middel van 'tailor made' oplossingen die zorgen voor duurzame groei en kwaliteit. We bieden verschillende diensten aan die van invloed zijn op de revenue-prestaties en de winst van onze partners. Bekijk hieronder de diensten die wij aanbieden.

onze diensten

Uitbestede Revenue Management

Met deze service nemen we alle verantwoordelijkheden voor revenue management over. Naast yielden, distributie management, tarieftype beheer en groepsaanvragen, brainstormen we ook graag met onze klanten over hoe ze de total (netto) revenue kunnen optimaliseren.

NEEM CONTACT OP

PMS-SWITCHES

Bij PMS-switches nemen we onze klanten bij de hand om alle stappen te doorlopen die nodig zijn voordat de switch wordt uitgevoerd. We begeleiden niet alleen, maar helpen ook bij de opzet en aansluiting op relevante systemen. Met onze ervaring en expertise maken we het 'moment suprême' van de switch iets om naar uit te kijken.

NEEM CONTACT OP
Revenue Guru's team members in front of a computer.

Revenue Management voor hotelopening

Bij de voorbereiding van de opening van een hotel kost het tijd om de revenue back-end op te zetten. Naast de opzet van het PMS, RMS en channel manager, stellen we ook verbindingen tot stand met derde partijen zoals GDS, OTA's, Wholesale, etc. We onderhandelen over commissies, laden de back-ends en brengen de hotels op snelheid.

NEEM CONTACT OP

Sales advies & Meta Search

Met ervaren commercial directors en hotelmanagers in ons team kunnen we een budget opzetten, sales targets, en adviseren het commerciële team. We kunnen ook best practices implementeren in meta search-strategieën om online zichtbaarheid en directe website conversie te stimuleren.

NEEM CONTACT OP
Revenue Guru's team member's arm pointing at the ipad with their presentation
Coffee table with 2 coffees on top and an Ipad with a presentation from Revenue Guru

Unlock your revenue potential